Het Huwelijksbootje

Ons Huwelijksbootje, in witte rozen en linten Het Huwelijksbootje: anekdotes op een bootje in Mechelen Het Huwelijksbootje: onze ceremoniemeester aan het roer Het Huwelijksbootje: liefde langs de Dijle door Mechelen Het Huwelijksbootje: klinken op de liefde in Mechelen
Category
rondvaarten

Beleef de mooiste dag van je leven eens op een andere manier. Je wandelt met je geliefde naar het stadhuis, en geeft hem/haar daar jouw ja-woord. Daarna wandel je met heel je trouw-gezelschap door onze mooie binnenstad, langs IJzeren Leen en Vismarkt, tot aan onze aanlegsteiger aan de Haverwerf.

Onze kapitein staat te wachten, en de Cava staat koud. Voor iedereen is er een glaasje voorzien.

Ook onze ceremoniemeester stapt mee aan boord. Hij zal uw tocht begeleiden, met aangepaste commentaar, geheel volgens uw wensen. U kan vooraf met hem contact nemen om de gewenste sfeer te bespreken. Eerder ludiek, eerder romantisch, het kan allemaal. Hebt u een leuke anekdote die u aan uw gasten wil laten horen, hij zal er met plezier op ingaan.

Na een tochtje van 45 minuten bereikt u terug het vertrekpunt. En u mag er zeker van zijn dat uw gezelschap een zeer leuke afwisselende rondvaart achter de rug zal hebben.

Prijzen

15€ p.p.  – 10€ per kind (minimum 375€ totaal)

Reserveer ons huwelijksbootje zeer tijdig, en dan kan uw trouwdag niet meer stuk!