Sunkissed op citytrip in Mechelen met kinderen: 7 tips

Sunkissed met de kinderen op het bootje in Mechelen

Sunkissed op citytrip in Mechelen met kinderen: 7 tips

Visit Mechelen hielp blog Sunkissed met een citytrip door Mechelen, om te tonen dat kinderen hier evengoed hun hartje kunnen ophalen! Naast een kinderwandeling, Planckendael en nog veel andere leuke plekken, vaarden ze mee met ons bootje… Een fragment:

“(…) Time for food, want na zo’n beklimming hebben we allen honger gekregen. We zetten onze wandeling door Mechelen verder en trekken naar Barbib. Deze gezellige lunchplek ligt in de stadsbibliotheek. Tijdens de lunch kunnen de kinderen (en jijzelf) één van de boeken bekijken/lezen en vooral … het is er super mooi!

“Na het eten stappen we via de winkelstraat naar de Haverwerf, de vertrekplaats voor de bootjes. We kiezen hier voor een rondvaart op de Dijle met een elektrische boot en zitten met andere gezinnen samen op de boot. Tijdens de rondvaart krijg je informatie over enkele bezienswaardigheden. Doordat we goed op tijd zijn aangekomen, kunnen we met de kindjes helemaal vooraan in de boot gaan zitten (aanrader!). Ze hebben ogen tekort tijdens de rondvaart!
Praktisch: De buggy kan je achterlaten bij het vertrek. De rondvaart duurt ongeveer een 45-tal minuten. Reservatie is niet verplicht, maar wel aangeraden, zeker bij goed weer!

“Aangezien de bootjes aan de Vismarkt liggen, besluiten we om na onze boottocht een terrasje mee te pikken. We hebben voor de kindjes wat speelgoed mee waardoor ze zich na het ijsje kunnen bezig houden. Wij genieten ondertussen van de vakantiesfeer langs het water. (…)

Lees zeker het hele blogartikel van Sunkissed. Goeie tips, voor ouders met kinderen, ach, eigenlijk voor iedereen! Wil jij het ook eens meemaken? Reserveer je plaatsje op onze boot.