De gewone rondvaart

Uurrooster 2023 — Bootjes In Mechelen Rondvaart op de Binnendijle in Mechelen - Grootbrug Rondvaart op de Binnendijle in Mechelen
Categorie
rondvaarten

De rondvaart duurt ongeveer 45 minuten, met vertrek en aankomst aan de Haverwerf (naast het Lamot Congrescentrum, tegenover de Vismarkt).

reservatie is niet verplicht, maar wel altijd mogelijk, ten laatste tot 12u de dag van de vaart, en zeker in weekends aan te raden!

Ons vaarseizoen

Wij varen dagelijks vanaf het eerste weekend van de Paasvakantie tot het laatste weekend van de Herfstvakantie, en in maart en november nog op zaterdagnamiddag en zondagnamiddag

In 2023 is dat dus:

  • zaterdag 4, 11, 18, 25 maart en zondag 5, 12, 19, 26 maart
  • van 1 april tot 5 november dagelijks
  • zaterdag 11, 18, 25 november en zondag 12, 19, 26 november

NIEUW! In juni, juli, augustus, september, is er op zondag een EXTRA AFVAART om 10u, en om 10u30 !

Extra afvaarten voor of na het seizoen zijn natuurlijk steeds mogelijk op afspraak, prijzen vanaf 240 € via ons formulier of via een mailtje naar info@bootjesinmechelen.be. (ten laatste tot 12u00 op de dag van de rondvaart) Voor groepen zijn er ook rondvaarten buiten ons normale vaarschema mogelijk, bijvoorbeeld in de voormiddag of de avond.

 

Prijzen

Ter plaatse kan u steeds bij onze kapitein terecht om tickets te verkrijgen. Deze kunt u daar betalen, naar keuze cash of met Bancontact.

In het seizoen, en binnen het normale vaarschema:

vanaf 13 jaar: € 9,00 pp
van 4j tot 12j: € 7,00 pp
van 0j tot 3j : gratis

Groepen vanaf 15 personen krijgen 1€ pp korting op de individuele prijzen

Groepen die tijdens deze uren de boot exclusief voor hun gezelschap willen, betalen hiervoor het groepstarief, maar met een minimum van 240€.

Buiten het seizoen, of buiten ons normale vaarschema:

Voor groepen die buiten deze uren een boottocht wensen, maken wij een prijs op maat (vanaf 240€).

 

PS: Neem ook eens een kijkje bij onze “andere” rondvaarten: de  Oep ze Mèchels, Mechelen By Nightde Culinaire Boot, Muziekboot en de Wandel-vaar-zoektocht