Over ons

Wij zijn Rederij Malinska

Al meer dan 15 jaar varen wij met onze elektrische boten door de Mechelse binnenstad, een tochtje dat ondertussen door tienduizenden Mechelaars en toeristen fel gesmaakt is. Onze ervaren schippers zullen u met plezier en met liefde voor hun stad over deze zeer afwisselende charmante waterweg loodsen.

Contacteer ons

  Hoe geraak je tot bij ons, aan de Haverwerf?

  Per autocar

  Rij de binnenstad in bij de Brusselpoort en via de Hoogstraat. Op het einde van de Korenmarkt draait u linksaf de Adegemstraat in. Hou halt aan nr 12, tussen het zwarte Novotel-gebouw en het rode Match-gebouw. 20m verder naar beneden ziet u de aanlegsteiger van Rederij Malinska.

  Parkeren kan buiten de stadsring.

  Te voet

  Vertrekkend vanaf de Grote Markt, wandelt u langs het Schepenhuis de Ijzerenleen op. Ga 100m verder, net voor de Grootbrug, aan de Zeeman, rechts het steegje in naar de Vismarkt. Daar steekt u de Binnendijle over via de Lamot-brug. De aanlegsteiger van Rederij Malinska ligt onmiddellijk rechts.

  Met de auto

  Rij de binnenstad in bij de Brusselpoort en via de Hoogstraat. Op het einde van de Korenmarkt rijdt u 20m verder links de Lamot parking (Q-park) in.

  Wanneer u opnieuw boven komt via de centrale lift/traphal, langs Match, ziet u de aanlegsteiger van Rederij Malinksa schuin links voor u.

  We zijn trots op onze partners