Het Anker combi

Brouwerij Het Anker Brouwerijbezoek Het Anker, Stokerijbezoek Molenveld en bootvaart in Mechelen
Category
partnercombi
Maneblusser vaart

Combineer het gezelligste van Mechelen, brouwerijbezoek Het Anker en De Molenberg, en bootjevaren in Mechelen:

  • Bezoek aan Brouwerij Het Anker, één van de oudste brouwerijen in België. Ze is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces. Doorheen de jaren groeide Het Anker uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. — 1u, inclusief 2 degustaties.
  • Bezoek aan Stokerij De Molenberg, waar de Gouden Carolus Single Malt whisky wordt gestookt. Stokerij De Molenberg is de eerste whiskydistilleerderij in België met traditionele Schotse pot stills. Maar in de familiehoeve aan ‘de Molenberg’ in Blaasveld maalt en stookt het molenaarsgeslacht Van Breedam al sinds de 17e eeuw graan tot jenever. 1u, inclusief 1 degustatie en een attentie.
  • Rondvaart op de Binnendijle met Rederij Malinska. Al meer dan 10 jaar vaart Rederij Malinska met hun boot door de Mechelse binnenstad, een tochtje dat ondertussen door tienduizenden Mechelaars en toeristen fel gesmaakt is. De ervaren schippers zullen je met plezier en met liefde voor hun stad over deze zeer afwisselende charmante waterweg loodsen. — 40 min.