Culinaire Wandeling combi

Culinaire Wandelingen Culinaire Wandeling Culinaire Wandeling Culinaire Wandeling
Category
partnercombi

De Culinaire Wandeling is stilaan een begrip in Mechelen. In de zomer van 2001 waren we de allereersten om dit bijzondere concept in onze stad te introduceren. Deze wandelingen vielen onmiddellijk in de smaak bij een breed en trouw publiek.

Lekker eten, gedreven gidsen met kennis van zaken en met de nodige humor, originele locaties, met net dat ietsje meer… Het waren toen, en zijn vandaag nog steeds, de hoofdingrediënten van onze wandelingen.

Door onze jarenlange ervaring en zin voor perfectie, staan we garant voor kwaliteit en een vlekkeloze organisatie. We organiseren wandelingen op weekdagen en in weekends, in elk seizoen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Ons recept

Een culinaire wandeling is een middag- of avondvullende activiteit. Begeleid door een deskundige gids wandelen de deelnemers van gerecht naar gerecht, van het aperitief naar het voorgerecht, over het hoofdgerecht tot aan de dessertlocatie. Onderweg serveren we boeiende verhalen en pittige anekdotes over gebouwen, straten en pleinen. Er wordt halt gehouden in restaurants, maar vaak ook in historische woningen en andere verborgen parels in de stad. De groep ontdekt zo op een originele manier de schoonheid van Mechelen. Tijdens de culinaire stops is er voldoende tijd voor ontspannende gesprekken tussen de deelnemers.